Ziel | Je ziel is je zijn

Je ziel is je zijn

Het belangrijkste is eigenlijk elke dag op te staan met een geluksgevoel en deze energie vast te houden en te gebruiken bij elk opstakel dat men tegenkomt op zo’n dag en zo de hoogst mogelijke kwaliteit na te streven. Het enige wat daarvoor nodig is, is een gevoel van heel zijn, en te kunnen vertrouwen op je medemensen, waarbij verwachting niet bestaat en oordeel een ding is wat niet van deze wereld is.

Leven in het moment geeft dat je kunt kiezen op elk moment van je leven, wat je gaat doen, zodat je altijd weer de keuze kunt maken om te gaan voor je vrije stroom. Dit maakt dat het voor jezelf heel makkelijk gaat worden, want je kunt elk moment in je vorige keuze weer een nieuwe keuze maken, mits deze natuurlijk vanuit je hart komt.

Dit betekent dat je eigenlijk nooit spijt kunt hebben en nooit ergens aan vastzit, waardoor je dus nooit kunt stagneren. Je manier van leven ( eten, slapen, ontlasten, sociale omgang met jezelf en met anderen),zal losstaan van enig opstakel, want je kunt elke keer weer beslissen, de dingen anders te zien als vroeger, of als andere mensen ze zien of hebben gezien.

  • Wat geeft dit een enorme vrijheid…
  • Wat geeft dit een enorm verantwoordelijkheidsgevoel…..
  • Wat geeft dit een heerlijk vol gevoel….
  • Wat geeft dit een gevoel van vrije stroom