Geest | Je beleving

Je beleving

Zolang je zorgt datje het gevoel hebt dat je fijn leeft, je eet goed, in rust, met gewone hapjes, een maaltijd die met liefde en zorg gemaakt ,is van eerlijke en volwaardige producten en heerlijk van smaak op gezette tijden waarbij je let op 's morgens eten als een keizer, 's middags als een koning en 's avonds als een bedelaar en leeft onder een gezonde dosis stress, wat betekent dat je er geen last van ondervindt, een diepe en vooral rustgevende nachtrust geniet die volgt naar een super morgengevoel waarbij je de hele wereld aankunt, heerlijk beweegt zonder je uit te putten, regelmatig om jezelf kunt lachen en samen met anderen, heb je helemaal geen voedings suplementen en extra vitamines nodig.

Blijf vooral lekker in die flow en trek zoveel mogelijk anderen mee, die ook mee willen. Blijf goed bij jezelf zonder je af te zonderen en leef in het moment en je weet dat je altijd goede beslissingen zult maken. 

Op al die momenten zul je de gelukkigste mens op aarde zijn, vooral ook omdat je de meest geweldige mensen om je heen verzameld!